حجتالاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی، متولی مدرسه علمیه آیت الله قاضی دزفول، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، با اشاره به فعالیت های مدرسه علمیه آیت الله قاضی، گفت: این مدرسه از جمله مدارس دارای برنامه مشخص در سطوح مختلف علمی و عملی است.
وی ادامه داد: این مدرسه با داشتن قریب به 140 طلبه در دو سطح 1 و 2 و همچنین اساتید و فضلای مجرب، توانسته برنامه های مؤثر و مفیدی را در سطح شهرستان دزفول، انجام دهد.
امام جمعه دزفول، حضور اساتید مجرب را یکی از نقاط مثبت مدرسه علمیه آیت الله قاضی دزفول دانست و افزود: استقبال زیادی از سوی طلاب شهرستان برای حضور در این مدرسه شده اما با توجه به نبود فضای کافی، تنها پذیرای 20 نفر از طلاب دیگر مدارس شهرستان یودیم.
طرح توسعه مدرسه علمیه
حجت الاسلام قاضی دزفولی، با اشاره به اجرای طرح توسعه مدرسه گفت: یکی از برنامه های مهم و کلان مدرسه علمیه، پیگیری ساخت قطعه زمین مجاور مدرسه علمیه است که نقشه جامع ساخت آن طراحی و کار اجرایی طرح توسعه در آینده ای نه چندان دور آغاز خواهد شد.
متولی مدرسه علمیه آیت الله قاضی دزفول، در ادامه اضافه کرد: در این طرح توسعه، مسجد، سایت اداری مجزا، کتابخانه، مدرس، حجره، سالن اجتماعات و دو مرکز تخصصی را پیش بینی کرده ایم.
نقش ویژه مدرسه علمیه آیت الله قاضی در برنامه های فرهنگی
امام جمعه دزفول، با اشاره به نقش گسترده مدرسه علمیه در اجرای برنامه های فرهنگی دزفول، گفت: مدرسه علمیه آیت الله قاضی دزفول با روندی که در پیش دارد، به جایی رسیده که هم اکنون نقش ویژه و عمده ای را در اجرای برنامه های فرهنگی دزفول بر عهده دارد.
وی راه اندازی ستاد اقامه نماز دزفول و اقامه نماز جماعت در ادارات و دانشگاه ها از سوی طلاب مدرسه علمیه را بخشی از اقدامات اجرایی مدرسه علمیه آیت الله قاضی دانست.
متولی مدرسه علمیه آیت الله قاضی، تصریح کرد: بنیاد مهدویت دزفول که از سوی یکی از طلاب مدرسه اداره می شود، توانسته با اجرای دوره های تربیت مربی مهدویت، اساتید مجربی را در این خصوص تربیت کند و هم اکنون نیز آمادگی اعزام استاد به سایر شهرستان ها جهت تدریس دروس مرتبط با مهدویت را دارد.
*هدایت علمی طلاب توسط هیئت علمی مدرسه
حجت الاسلام قاضی دزفولی، نظارت مستمر بر مطالعات درسی طلاب و ترغیب آنها بر انجام فعالیت های علمی، پژوهشی را یکی از فعالیت های اصلی طلاب در مدرسه علمیه دانست و گفت: هیئت علمی مدرسه با برنامه های جانبی طلاب را تشویق به انجام فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی کرده است.
امام جمعه دزفول، به ساخت منازل سازمانی حوزه اشاره کرد و گفت: مدیریت مدرسه دزفول حیث سخت افزاری موفق به ساخت یک دستگاه آپارتمان 4 واحدی برای اساتید حوزه علمیه شده است.
متولی مدرسه علمیه آیت الله قاضی با بیان این که دزفول شهری دانشگاهی است، به ضرورت گسترش مدرسه علمیه آیت الله قاضی اشاره و تصریح کرد: از آنجایی که دزفول، یک شهر دانشگاهی است، برنامه و چشم انداز کلان مدرسه برآن است تا ظرفیت های حوزه را گسترش و همانند ظرفیت دانشگاه، آن را فراگیر کند تا انشاءالله پاسخگوی همه اقشار جامعه از حیث علمی، اعتقادی باشد.
به ازای 200 دانشجو یک طلبه
وی با بیان این که هم اکنون 200 دانشجو و یک طلبه در دزفول مشغول به تحصیل هستند، گفت: در تلاش هستیم با محور قرار دادن برنامه های فرهنگی و همچنین جذب جوانان مستعد و ولایی در راستای تربیت نیروهای نخبه، جایگاه کنونی مدرسه علمیه آیت الله قاضی را به بالندگی و شکوفایی قبلی خود برسانیم.
حجت الاسلام قاضی دزفولی، در پایان با ابراز تأسف نسبت به کمبود روحانی در مساجد شهر، اظهار داشت: متأسفانه هم اکنون به دلیل عدم وجود روحانی فاضل در مساجد، نماز جماعت ها در برخی از مساجد توسط افراد غیر معمم اقامه می شود؛ و ما به دنبال آن هستیم با اتخاذ رویکردی مناسب این خلأ را پر کنیم.